Laadukas gyokuro sopii jopa viiteen haudutuskertaan. Sen jälkeen teenlehtiä voi käyttää vaikkapa ruoanlaitossa tai smoothien mausteena.
Paluumuuttajan päiväkirja Oulusta: puolen vuoden porinat
Joinakin aamuina herään unen pöpperössä täällä Oulussa siihen, että mietin, miksi en ole pakannut matkalaukkuani kotimatkalle ja moneltako juna Helsinkiin lähtee.
Japanilainen Sumire, 19, pyöräili Helsingistä Kemijärvelle
Sumire Oda on kotoisin Japanin Sobetsusta. Elo-syyskuussa 2021 hän pyöräili Helsingistä Kemijärvelle.
Posion parhautta: erämaahotelli Kirikeskuksen rauhoittavia maisemia ja herkullisia makuja
Millainen paikka on Posio ja erämaahotelli Kirikeskus sekä ravintola Kisura? Adventurista otti selvää näistä Etelä-Lapin helmistä.
Pentik-fanin todellinen pyhiinvaelluskohde: Timisjärvi ja peräposiolainen porotila
Posio – Suomen keramiikkapääkaupunki. Miksi tällaista markkinointia ei näy tässä ihastuttavassa kunnassa?
Riisiä ja Lapin taikaa – eli tunnelmia Posion Riisitunturilta
Elokuun viimeisenä viikonloppuna maaruska hehkuu jo Posion Riisitunturilla. Mutta millainen onkaan Riisin rääpäisy?