Laadukas gyokuro sopii jopa viiteen haudutuskertaan. Sen jälkeen teenlehtiä voi käyttää vaikkapa ruoanlaitossa tai smoothien mausteena.
Pentik-fanin todellinen pyhiinvaelluskohde: Timisjärvi ja peräposiolainen porotila
Posio – Suomen keramiikkapääkaupunki. Miksi tällaista markkinointia ei näy tässä ihastuttavassa kunnassa?
Kivikautista meditaatiota Iijoen rannalla
Kierikkikeskus on yksi näistä Oulun lähiseudun kohteista, joissa tekisi valokuvata jokaista kulmaa suomättäiltä puunlatvaan. Kivikautisista rakennuksista eläintennahkoihin.
Konttikivaa Oulun keväässä
Oulun Hollihaan taidekontissa toimii näyttelytila korona-aikanakin.
Misokeitto on täydellistä lohturuokaa marraskuussa
Misokeitto on perinteisen japanilaisen aamiaisen tärkeä osa. Keitossa on esimerkiksi joko vaaleaa tai punaista misotahnaa eli fermentoiduista soijapavuista valmistettua tahnaa, joka on sekoitettu dashiliemeen.
Himmelikoukussa
Himmeli. Se on ihana taideteos, jonka jokainen voi tehdä.