Haluaisin kirjoittaa sekä kertoa teelaadun ja määrän tärkeydestä. Kaikista teelajeista, joita kokeilimme. Laadukkaista teeastioista. Teestä ruoanlaitossa. Erilaisista haudutustavoista, kiehuvasta vedestä jääpaloihin. Japanilaisen teen historian eri käänteistä. Vaahdon merkityksestä matchan pinnalla. Teen rentouttavasta vaikutuksesta.
Sensei Yumi Suganon gyokuro
Laadukas gyokuro sopii jopa viiteen haudutuskertaan. Sen jälkeen teenlehtiä voi käyttää vaikkapa ruoanlaitossa tai smoothien mausteena.
Pentik-fanin todellinen pyhiinvaelluskohde: Timisjärvi ja peräposiolainen porotila
Posio – Suomen keramiikkapääkaupunki. Miksi tällaista markkinointia ei näy tässä ihastuttavassa kunnassa?
Kivikautista meditaatiota Iijoen rannalla
Kierikkikeskus on yksi näistä Oulun lähiseudun kohteista, joissa tekisi valokuvata jokaista kulmaa suomättäiltä puunlatvaan. Kivikautisista rakennuksista eläintennahkoihin.
Konttikivaa Oulun keväässä
Oulun Hollihaan taidekontissa toimii näyttelytila korona-aikanakin.
Misokeitto on täydellistä lohturuokaa marraskuussa
Misokeitto on perinteisen japanilaisen aamiaisen tärkeä osa. Keitossa on esimerkiksi joko vaaleaa tai punaista misotahnaa eli fermentoiduista soijapavuista valmistettua tahnaa, joka on sekoitettu dashiliemeen.