2+1 upeaa rantakohdetta, joita massat eivät ole vielä löytäneet

”Muutama palmu huojuu lähellä vesirajaa niin kuvauksellisesti, että näkymä lähentelee maailman kauneinta rantaa. Roskia ei näy missään, vesi on linnunmaidon pehmeää ja kirkasta. Silmiä pakottavan turkoosia. Jo muutaman metrin kahlaamisen jälkeen on mahdollisuus nähdä mereneläviä.”

Kirjoitin äskettäin opintovapaani suosikkirannoista Matkaopas-lehteen. Ja alkoipa kummasti tehdä mieli rantalomalle. Onko teillä arvauksia, että mistä kohteesta yllä oleva teksti on?

Vai oletteko lukeneet blogiani tai Matkaopasta niin tarkkaan, että tiedätte vastauksen?

Jos minulla olisi mahdollisuus, haluaisin käydä tankkaamassa jossain aurinkoa ja lämpöä. Tämä Suomen talvi on niin jäätävä, että olen jo nyt kulkenut toppavaatteissani, vaikka ulkona on vain pari pakkasastetta.

Samaan aikaan kaipaan kyllä älyttömästi Japaniin. Jokainen aamu ja ilta ovat Nipponin lempimaisemat ja -ihmiset mielessäni.

Okinawalla voisi olla jo maalis–huhtikuussa tarpeeksi lämmintä. Kirsikankukatkin saattavat kukkia siellä jo tammikuun alussa. Vuoden 2019 hanamiennusteita seurataan jo tiiviisti Japanissa. Niin hassua, kun ajattelen, että täällä Suomessa vasta seurataan järvien jäätymistä ja lumimassoja. Hrrrr, palelee!

Ah, kirsikankukat, sen jälkeiset rantakelit ja Japani olisi kyllä niin täydellinen kombo!

Mutta takaisin kahteen ihanaan rantaan, joita voin suositella rantalomaa kaipaaville. Näitä eivät ole muuten vielä isot turistimassat löytäneet:

 1. Maafushin Bikini Beach ja oikeastaan sen vieressä oleva paikallisten ranta olivat opintovapaani suosikkeja.
  Kuten ensimmäiset kokemukset yleensäkin jäävät parhaiten mieleen. Ja ylläoleva rantakuvailu on juuri tästä paikasta.

  Lue lisää budjettiystävällisestä Malediivien-matkasta tästä artikkelista ja Maafushin rantamenosta tietenkin Matkaopas-lehdestä

 2. Filippiinien Nacpan–Calitang-kaksoisranta Palawan-saarella
  Lue lisää tästä salaisesta helmestä täällä.

   

 3. + Bonuksena Okinawan rannat (uimakausi alkaa huhti–toukokuussa), joissa on kyllä paikallisia, mutta turistirannoiksi niitä ei voi kutsua ainakaan vielä.

   

 

 

 

1 comment

 1. Maafushille iso peukku. Ollaan käyty pari kertaa. Ainoa miinus on järjetön rakennusbuumi, eli muutaman vuoden sisään hotellien määrä lienee triplaantunut. Ehkäpä sinne kannattaa matkustaa nyt, kohta voi olla jo tungos. 

Kommentoi postausta alla

%d bloggaajaa tykkää tästä: