Japanilainen wc-istuin, joka toimii kaukosäätimellä – tämän haluan kotiini

Mistä tietää, että on japanilaisessa bisneshotellissa?

Ainakin siitä, että huone on pieni, erittäin siisti ja siellä ovat kaksi asiaa:

  1. Erittäin moderni vessa
  2. Mahdollisuus katsoa pornoa

No, ei kun, oikeasti. Kumpikaan näistä vaihtoehdoista ei välttämättä sisälly bisneshotellin huoneeseen. Mutta ainakin omassa hotellihuoneessani nämä ”mukavuudet” olivat taas tällä reissulla.

Olen aiemminkin yöpynyt bisneshotellissa ja nähnyt japanilaisia vessoja. Mutta nyt vastaan tuli seinässä oleva kaukosäädin pytyn toimintoihin.

Ei kun leikkimään!

Toisaalta japanilaisissa pytyissä on sisäinen kaukosäädin yleensä aina oikealla puolella pyttyä, joten tässäkään kaukosäätimessä ei ollut sinänsä mitään uutta. Tässä tapauksessa se vaan oli irrotettava säädin, jonka voi ottaa käteen ja valita sieltä oikeat pesut alapäähän sekä niiden jälkeen vaikkapa takapuolen kuivatuspuhalluksen.

 

 

Samalla voi valita sopivan äänen taustalle, niin ei tarvitse ujostella luontaisia pyttyääniä. Ja näitä kokeilujahan minä tein ja vietin yllättävän pitkiä hetkiä hotellilomalla vessassa.

Ja mikä ihaninta viileässä marraskuussa, että pytyn reunus on myös lämmin. Olen ollut niin iloinen, että sama toiminto on ollut myös viileässä kommuunissamme.

Joissakin älyvessoissa saa kaupanpäälle myös tuoksuttelun, mutta tässä pytyssä ei sellaista ominaisuutta ollut. Sen sijaan pytty piippasi aina, kun sille istuttiin – mikä on esimerkiksi pienessä hotellihuoneessa vähän ikävä juttu vaikkapa yöllä, kun haluaisi käydä hiljaa vessassa toisen heräämättä.

Näissä älypytyissä ei kuitenkaan ole vielä tuotosten analysointia, joka löytyy myös uusimmista malleista. Mutta muuten istuin hoitaa kaiken, eikä käsiä tarvitse käyttää kuin kaukosäätimeen.

Voisin ottaa mieluusti japanilaisen wc-pytyn kotiini.

 

No comments

  1. Meillä oli tuollainen edellisessä kodissa – Suomestakin niitä siis saa kunhan wc-pönttö on mitoiltaan sopiva lisäosalle 🙂

  2. Oi, kiitos tiedosta. Nyt Suomessa kaipaan älyttömästi noita itsestään lämpeneviä Japanin-pyttyjä.

Kommentoi postausta alla

%d bloggaajaa tykkää tästä: