3 778 uutta tykkäystä yhdessä yössä – onko Macaossa maailman kuumimmat Tinder-apajat?

Macaon ja Hongkongin makea reissu on nyt takana ja paluu arkeen on käynnistynyt.

Tälläkin kertaa tuli fiilis, että haluan vielä palata näihin paikkoihin. Paljon on vielä näkemättä ja kokematta, vaikka paljon ehdinkin seikkailla ja tutustua mielenkiintoisiin uusiin ihmisiin.

Ja kuinka paljon noita uusia tuttavuuksia olisikaan ollut vielä tavattavissa.

Ensimmäisenä Macaon-iltanani kirjauduin jetlageissani Tinderiin pitkästä aikaa ja hankin kuukauden kultajäsenyyden. Ajattelin, että voisin naarata juttuihini haastateltavia sekä käydä muutenkin treffeillä Tinder-tuttavuuksien kanssa – jos yhtään miellyttävää miestä tulisi vastaan tässä sovelluksessa.

Ensimmäisen Macaon-yön jälkeen luulin, että Tinder on mennyt sekaisin. Sovellus kertoi kymmenistä supertykkäyksistä sekä 3 778 uudesta tykkäyksestä. Ja Macaossa on sentään Helsingin verran asukkaita.

Kun aikoinaan sapattivapaallani sain yhdessä yössä 999 tykkäystä, sovellukseni kaatui.

Suomessa olen pitänyt Tinderiä paljon kiinni. Kun käyn Helsingin ulkopuolella, avaan sen yleensä suuremmalla todennäköisyydellä.

 

Yli 4000 tykkäystä tällä hetkellä

Macaon-profiiliini kirjoitin muun muassa, että olen käymässä vain paikkakunnalla ja olen ”pluskokoinen suomalaisnainen”.

Jotkut tinderöijät olivat myös etsineet minut sosiaalisesta mediasta: sain kymmeniä viestejä sekä Instagramiin että Facebookiin Macaossa olevilta miehiltä. Osa oli paikallisia, osa myös käymässä siellä. Rajaukseni ylsi vain 20 kilometrin säteelle.

Näytin tykkääjälukemaa matkatoverilleni ja kerroin noista stalkkaajista heti ensimmäisenä aamuna. Olen sitä mieltä, että oma-aloitteisuus on hyvästä, mutta liiallinen innokkuus syö kyllä sitä.

Siinä mielessä kiireinen Macaon-reissu harmittaa, että en ehtinyt selata kuin sata Tinder-profiilia. Menimme aamusta myöhään iltaan paikallisissa nähtävyyksissä, ja kun sain töitä tehdyksi, niin nukahdin yleensä todella nopeasti siinä 2–4 aikoihin aamuyöstä.

Muutaman osuman kanssa viestittelin ja sain kutsuja illallisillekin, mutta jouduin kieltäytymään niistä. Olisi kyllä kiinnostanut käydä deiteillä vaikkapa macaolaisessa kasinoympäristössä.

En ole vielä tänäkään päivänä katsonut läpi noita muita tykkäyksiä, joita on nyt yli 4 000. Ne ovat vain tykkäyksiä enkä siis ole reagoinut niihin.

Mutta tiedä vaikka niiden joukossa odottaisi joku helmi, joka olisi syy vierailla uudestaan Macaossa.

 

Erityisesti opin tällä reissulla, että

  1. Macaossa on sinkkunaisen todelliset markkinat.
  2. Deittailu on erittäin vapaamuotoista ja kevyttä.
  3. Päällisin puolin kuvat näyttävät kivoilta ja miehet ovat erittäin tyylikkäitä. Kaikilla on profiilikuvissaan paita päällä eikä olutpulloja näy.
  4. Macaon tinderöijät saattavat olla hieman suuriegoisia, sillä he ottavat suoraan kontaktia muissakin kanavissa.
  5. Myös Macaossa törmäsin Tinder-miehiin, joiden tavoitteena on ainoastaan päästä kaatamaan länsimaalainen nainen sänkyyn.

 

Kommentoi postausta alla

%d bloggaajaa tykkää tästä: